ČARTER
Jahte
Jedrilice
Katamarani
Uslovi
Osiguranje jahti
Luke u Crnoj Gori
Razdaljine
Pomorska pravila
CRNA GORA INFO
Marine
Podaci
Klima
Vjetrovi
Važni telefoni
Ambasade

url submission

ČARTER

Allegra Montenegro je agencija specijalizovana za pružanje usluga u elitnom segmentu nautičkog turizma klijentima koji plove najvećim i najluksuznijim jahtama i brodovima za razonodu. 

 

Iz godine u godinu zahvaljujući prirodnim ljepotama i svemu što crnogorska obala, uvale, zalivi i ostrva mogu pružiti VIP klijenteli na takvim plovilima, Crna Gora je sve atraktivnija destinacija vlasnicima i klijentima na jedrilicama, jahtama i megajahtama, stoga Allegra Montenegro raspolažući bogatim iskustvom u poslovanju na Mediteranu, može na crnogorskom Jadranu ponuditi besprekornu uslugu. 

 

Ljubitelji jedrenja mogu izabrati iz široke lepeze modela jedrilica za najam.  

 

Provedite Vaš odmor u plovidbi na jahti dizajniranoj za komforno krstarenje ili na jedrenjaku koji kombinuje osobine plovila za sportsko jedrenje i udobno krstarenje. 

 

Najam katamarana je spoj prostranosti i komfora motorne jahte i užitka plovidbe i jedrenja u tišini na jedrilici.  

 

S obzirom na ogroman broj predivnih mjesta na crnogorskoj obali, najam plovila je odlična opcija ako ste kratki s vremenom. 

 

Pregledajte čarter plovila koja se nalaze u našoj ponudi. Naši agenti će Vam brzo provjeriti dostupnost plovila koje Vas interesuju. Javite nam datume početka i kraja vašeg krstarenja, polaznu regiju, brojnost vaše grupe, vrstu plovila koja Vas zanima i sve ostalo bitno za Vaš najam. Neko od agenata će Vam u najbržem roku odgovoriti. 

CHARTER LISTA 2014
Naša lokacija
Podijeli ovu stranicu na
Kontakt podaci
ALLEGRA MONTENEGRO
Marina bb, 80000 Bar
Crna Gora

+382(0)67 64 11 64
+382(0)30 31 56 66
allegra.mne@gmail.com
ALLEGRA KRSTARENJA
Beograd, Srbija


+381 63 641 838
allegra.srb@gmail.com

*Prijavite se obavještenja putem E-mail-a*
Pošalji