Allegra Montenegro je agencija specijalizovana za pružanje usluga u elitnom segmentu nautičkog turizma klijentima koji plove najvećim i najluksuznijim jahtama i brodovima za razonodu.

Iz godine u godinu zahvaljujući prirodnim ljepotama i svemu što crnogorska obala, uvale, zalivi i ostrva mogu pružiti VIP klijenteli na takvim plovilima, Crna Gora je sve atraktivnija destinacija vlasnicima i klijentima na jedrilicama, jahtama i megajahtama, stoga Allegra Montenegro raspolažući bogatim iskustvom u poslovanju na Mediteranu, može na crnogorskom Jadranu ponuditi besprekornu uslugu.

Ljubitelji jedrenja mogu izabrati iz široke lepeze modela jedrilica za najam.

Provedite Vaš odmor u plovidbi na jahti dizajniranoj za komforno krstarenje ili na jedrenjaku koji kombinuje osobine plovila za sportsko jedrenje i udobno krstarenje.

Najam katamarana je spoj prostranosti i komfora motorne jahte i užitka plovidbe i jedrenja u tišini na jedrilici.

S obzirom na ogroman broj predivnih mjesta na crnogorskoj obali, najam plovila je odlična opcija ako ste kratki s vremenom.

Pregledajte čarter plovila koja se nalaze u našoj ponudi. Naši agenti će Vam brzo provjeriti dostupnost plovila koje Vas interesuju. Javite nam datume početka i kraja vašeg krstarenja, polaznu regiju, brojnost vaše grupe, vrstu plovila koja Vas zanima i sve ostalo bitno za Vaš najam. Neko od agenata će Vam u najbržem roku odgovoriti.

Jahte Katamarani Jedrilice
JEANNEAU NC11 2011 SUN ODYSSEY 52.2
   
Detaljnije...
Detaljnije...
Detaljnije...
 
 

 
All Rights Reserved © - Allegra Montenegro d.o.o.